Quote

Quote

Close

Tracking

Tracking

Close

  • ・Only enter lowercase letters or numbers.
  • ・For KWE Waybill, do not include hyphen.
Office Search

Office
Search

Close

SWEDEN

Våra tjänster

Flygfrakt

Med KWEs lösningar inom flygfrakt erbjuder vi alltid ett snabbt och flexibelt sätt att transportera ert gods. Tack vare vårt omfattande internationella nätverk av partners och flygbolag kan vi leverera era sändningar snabbt och säkert till hela världen.

Vi säkerställer att era sändningar fraktas i optimala förhållanden, genom våra branschspecifika lösningar för exempelvis temperaturkänsligt gods eller high-tech. Vi tar hand om hela logistikprocessen åt Er och ni kan hela tiden följa sändningarna i realtid.

Sjöfrakt

När ni väljer KWE som partner för era sjötransporter kommer vi att hantera dom på det mest kostnadseffektiva sättet. Vi arbetar tillsammans med pålitliga rederier världen över , genom vårt “core carrier” program.

Oavsett om Ni skickar fullcontainers (FCL) eller styckegods (LCL) , så har Kintetsu World Express full överblick över era sändningar och tar hand om hela logistikprocessen åt Er för att hjälpa till att optimera era transporter.

Lagerservice

Kintetsu World Express är Er självklara partner för en effektiv supply chain. Med våra logistiklösningar hjälper vi våra kunder att optimera lagring och distribution. Från lagerhållning och distribution med förtullning , till mer avancerade lösningar med sortering, uppmärkning och inspektion av gods så bygger vi en lösning som passar era behov.

Contact Us

 Kontakta oss

Vår kunninga personal är redo att hjälpa Er. Kontakta oss och vi presenterar bästa möjliga lösning för Er.

Local Information

BACK TO TOP