Quote

Quote

Close

Tracking

Tracking

Close

  • ・Only enter lowercase letters or numbers.
  • ・For KWE Waybill, do not include hyphen.
Office Search

Office
Search

Close

BENELUX

Onze diensten

Kintetsu World Express (KWE) is uw wereldwijde logistieke partner. Met vestigingen in 332 steden, waaronder Amsterdam, Rotterdam en Brussel, hebt u altijd persoonlijk contact dichtbij. We zijn gespecialiseerd in Air Freight, Sea Freight en Warehousing & Logistics

Air Freight

Luchtvracht van KWE biedt u een snelle en flexibele manier van transport. Met ons internationale netwerk van luchtvaartmaatschappijen bereikt uw zending tijdig en veilig zijn bestemming, waar ook ter wereld.

Wij zorgen voor een optimale conditie voor uw producten, met uitgebreide expertise in het vervoer van medische goederen, verse producten en hightech apparatuur. Wij verzorgen het logistieke proces, u volgt real-time de status van uw verzending.

Sea Freight

Met zeevracht van KWE verscheept u uw goederen op de meest kosten-efficiënte manier. Wij werken samen met betrouwbare rederijen wereldwijd. Voor een veilig transport naar welke bestemming dan ook.

Of u nu Full Container Loads of Less Than Container Loads wil verzenden, Kintetsu World Express zorgt voor het logistieke proces én een optimale conditie voor uw producten.

Warehousing Services

Kintetsu World Express is uw partner voor efficiënt supply chain management. Met onze logistieke oplossingen helpen wij klanten hun opslag en distributie te optimaliseren. Van Warehousing – opslag en distributie, afgestemd op de lokale douaneafhandeling – tot het sorteren, labelen en inspecteren van goederen.

In de Benelux alleen heeft KWE meer dan 12.000 m2 aan warehouse-ruimte. Bovendien werken we samen met 178 KWE-distributielocaties wereldwijd. Met ons toonaangevende IT-systeem hebben wij 24/7 overzicht in alle goederen en processen, en hebt u altijd inzicht in de status van uw vracht.

In goede handen

We vervoeren uw goederen snel en veilig. Onze drijfveer is daarbij is het vertrouwen van onze klanten. We zijn persoonlijk bereikbaar. We bieden de nieuwste logistieke oplossingen. En we dragen zorg voor uw zending die essentieel is voor uw business.

Wij zijn expert in

  • Healthcare
  • Perishables
  • Electronica
  • General cargo

Contact Us

Neem contact op

Onze experts staan klaar om te helpen. Neem contact met ons op en wij vinden de oplossing die u nodig heeft.

Local Information

BACK TO TOP